Kajakafdelingen tilbyder:

EPP 2 kursus:

Dansk Kano  og Kajakforbund har i samarbejde med andre lande lavet nogle retningslinier for kajakuddannelser.

Disse uddannelser er bla. opdelt i tur-og havkajakker, og kaldes EPP beviser.

Man kan i Danmark uddannes til EPP 1 - 4, og visse steder i udlandet yderligere til EPP 5

Vi kan i Nysted Roklub tilbyde uddannelse til EPP 2 i havkajak, med udstedelse af bevis fra Dansk Kano og kajakforbund, og vi følger nøje uddannelseskravet fra forbundet.

Dette bevis kræves flere steder i ind- og udlandet for f.eks. at leje kajak, eller deltage i kajakture.

I Nysted Roklub tager et sådant kursus 15 timer, fordelt på 4 aftener af 3 timer, typisk mandag og torsdag og en lørdag formiddag, ligeledes på 3 timer, og afholdes som regel i begyndelsen af juni.

Kurset koster 1300 kr. (under 18 år kr. 950,00) og beløbet dækker medlemsskab af klubben året ud, brug af klubbens kajakker, både under kurset og året ud. Mod et depositum på 50 kr. kan man få udleveret en nøgle, så man har adgang til klubhuset.

Se i aktivitetskalenderen hvornår næste kursus foregår.

Instruktør: Palle Jensen.

Se flere billeder fra EPP 2 kursus, klik i oversigten i venstre side.

Klik HER for at komme tilbage til Havkajak.