Arbejdslørdag og standerstrygning 29/9-2018.

Formanden takker for sæsonen 2018.

Så gik der endnu en sæson. 2018

En sæson med flere ”baglæns” kilometer; men der skulle heller ikke så meget til: Vi nåede 421 km mens ”forlænsfolket” igen er på toppen med  ???? km.

Sæsonen har været præget af strålende vejr, kun afbrudt af de alt for få baglæns roeres mange ferier bogen.

Skt.Hans er en tilbagevendende begivenhed vi fejrer. I år havde vi fået 2. viceborgmester Ole Larsen til at holde båltalen. Tale blev det ikke til, som bekendt var der afbrændings forbud, så vi enedes om at aflyse arrangementet. Vi går ind for genbrug så brænde og heks har vi stadigvæk.

Gæster har vi også haft.
 6 damer fra Roklubben Gefion besøgte os igen et par dage i juli.
Vi havde besøg af et hold kajakroere fra Nakskov i august.
Her i september var vi værter ved kredsens Efterårstur, 11 roere gæstede os. Nykøbing, Nakskov og Sakskøbing var repræsenteret.

Ubudne gæster har vi været forskånet for. Pullerterne foran klubhuset kombineret med overvågningskameraer har muligvis virket efter hensigten.
Arbejdslørdage er et fast indslag i sæsonen. Vi får lavet mange ting i klubhuset og der bliver sørget fremragende for os med mad og drikke.
Tak til medlemmerne for den entusiasme i lægger for dagen.
Et fast punkt på årets gang er også kæntringsøvelser og EPP2 kurser. En speciel tak til Palle og Per.
I det hele taget vil jeg takke bestyrelsen og klubbens meget aktive medlemmer for godt samarbejde i sæsonen 2017-18