Nysted Kajak- og Roklub

Velkommen til Nysted Kajak- og Roklub's hjemmeside.

Standerhejsning lørdag 27. marts kl. 14:00

hvor vi mødes udendørs til en kop varm kaffe/cacao.

Formandens åbningstale ved standerhejsningen!

Standerhejsning 2021
Vi skal nu i gang med sæson nr. 97. Født d. 4. juni 1924
Sæsonen bliver uden tvivl igen præget af corona, det er desværre noget vi kommer til at vænne os til i lang tid: Sprit og mundbind.
Nu da vi er en udendørs aktivitet er vi heldigere stillet end mange andre foreninger.
Som i måske lagde mærke til er navneforandringen gennemført med nyt navneskilt over indgangen.

Næste sæson kommer til at indeholde aktiviteter som sidste:
Fællesroning mandag og onsdag – grillaftener onsdage ulige uger – havkajakkurser – skt. Hans – arbejdslørdage (vigtige)
På samme måde fortsættes selvfølgelig samarbejdet med de andre maritime foreninger.
Sluttelig har vi en stor forhåbning om nye medlemmer i forbindelse med vores nyeste tiltag: Stand Up Paddle.
Der sker ting og sager trods corona så check hjemmesiden. Og selvfølgelig hjertelig velkommen til nye medlemmer.

Med ønsket om en god sæson 2021-22  med masser af solskin skal vi have standeren til top.
Nysted Kajak- og Roklub længe leve.

Jan.

---o0o---

Det er nu tilladt at færdes på vandet igen efter myndighedernes og forbundenes anvisninger.

Klubbens materiel (kajakker) bedes vasket med sæbevand og skyllet efter brug, specielt pagaj, mandehul samt redningsvest.

Hold dig orienteret om Aktivitetskalenderen, der løbende vil blive revideret.

I håbet om en god sæson på trods af Corona.

---o0o---

Tryg Fonden sponserer 15 nye rednings/svømmeveste.

---o0o---

To nye kajakker til klubben!

Nysted Kajak- og Roklub har indkøbt to nye juniorkajakker, så de yngre roere har mulighed for at starte tidligere, rent aldersmæssigt. De kan også med fordel anvendes af mindre voksne roere.

---o0o---

Samarbejde omkring vandsport mellem klubberne i Nysted!

Nysted klubberne Bådelaug, Smakkelauget, Roklub og Sejlklub samt Stubberup Bådelaug har i starten af april 2019 indledt et samarbejde på tværs af klubberne på mange fronter. De samarbejdende klubber udgiver nu i fællesskab et særdeles læsevenligt blad: Havnenyt!

Bladet kan læses og/eller downloades HER

Samarbejdet har flere formål, det er blandt andet for at skaffe flere medlemmer til klubberne, ved fælles annoncering, åbent hus-arrangementer. Et andet mål er at vise sammenhold, omkring vores havn og dennes aktiviteter. Vi vil bruge samarbejdet til at udvikle havnen med. Et tredje mål er praktisk arbejde, som for eksempel at sætte pæle ved ”Skovrende”.

Der vil blive afholdt 4 møder om året, hvor medlemmerne, er meget velkommen til at komme med input.

Er der andre foreninger i Nysted, som har aktiviteter indenfor vandsport, er det ikke fordi vi har glemt jer, men vi kender desværre ikke til jeres eksistens, som derfor er I meget velkommen til at kontakte en af klubberne for informationer.

NYT: Du kan nu betale kontingent m.m. via MOBILEPAY: 91069

---o0o---

Bemærk venligst at klublokale og bådhaller af sikkerhedsmæssige årsager er videoovervåget.