Nysted Kajak- og Roklub

Velkommen til Nysted Kajak- og Roklub's hjemmeside.

AFLYST INDTIL VIDERE:

Indkaldelse til ordinær Generalforsamling 3.april 2020 kl.18:00

Se mere under fanebladet Generalforsamling

---oOo---

To nye kajakker til klubben!

Nysted Kajak- og Roklub har indkøbt to nye juniorkajakker, så de yngre roere har mulighed for at starte tidligere, rent aldersmæssigt. De kan også med fordel anvendes af mindre voksne roere.

---o0o---

Samarbejde omkring vandsport mellem klubberne i Nysted!

Nysted klubberne Bådelaug, Smakkelauget, Roklub og Sejlklub samt Stubberup Bådelaug har i starten af april 2019 indledt et samarbejde på tværs af klubberne på mange fronter. De samarbejdende klubber udgiver nu i fællesskab et særdeles læsevenligt blad: Havnenyt!

Bladet kan læses og/eller downloades HER

Samarbejdet har flere formål, det er blandt andet for at skaffe flere medlemmer til klubberne, ved fælles annoncering, åbent hus-arrangementer. Et andet mål er at vise sammenhold, omkring vores havn og dennes aktiviteter. Vi vil bruge samarbejdet til at udvikle havnen med. Et tredje mål er praktisk arbejde, som for eksempel at sætte pæle ved ”Skovrende”.

Der vil blive afholdt 4 møder om året, hvor medlemmerne, er meget velkommen til at komme med input.

Er der andre foreninger i Nysted, som har aktiviteter indenfor vandsport, er det ikke fordi vi har glemt jer, men vi kender desværre ikke til jeres eksistens, som derfor er I meget velkommen til at kontakte en af klubberne for informationer.

NYT: Du kan nu betale kontingent m.m. via MOBILEPAY: 91069

---o0o---

Bemærk venligst at klublokale og bådhaller af sikkerhedsmæssige årsager er videoovervåget.